Syn Marko se zpěvačce Teně Elefteriadu moc nepovedl. Před lety nadělal obrovské dluhy, až na něho byla uvalena exekuce. A nedávno se nezviditelnil ani tak svojí hudbou, jako svým agresivním chováním vůči ženám. Jedné dokonce zlomil čelist, za což byl předvolán i k soudu a odsouzen k jednomu roku podmínky s 36měsíčním odkladem. Nyní se po něm ale slehla zem...

Že by čerpal energii na další koncerty a vylomeniny? Raper totiž odjel na Bali, což ale neoznámil ani vlastní matce. "Kdo to je," řekla s pokusem o vtip deníku Aha! Tena. "Nevím, co s ním je. Teď je někde na Bali v Indonésii. On se vždycky ozve, až se vrátí," vysvětlila.

Tena s Marthou přišly na předávání multiplatinové desky za album Nejkrásnější řecké písně. A ani to Ektorovi nestálo za to, aby mamince zavolal. Pozvat ho musela jeho teta Martha (70). "Psala jsem mu, jestli nepřijde. Napsal, že nemůže, protože je zrovna na Bali," řekla Martha.

I když ale Marko udělal v životě hodně průšvihů, jeho maminka je stále na jeho straně. A není se čemu divit, vždyť je to její syn. "Když byl malý, hodně zlobil. On je tvrdá individualita a já to respektuju, přes to nejede vlak," dodala.

Starosti Teně nedělá ale pouze nezbedný syn. Sama měla problémy se zdravím, když se léčila z Hodgkinovy choroby. Naštěstí nemoc porazila, lékaři ji však sledují stále. "Co čtvrt roku musím chodit na krev. Doktoři mě pravidelně zvou na kontroly," popsala Tena.

Fotogalerie
22 fotografií