Gottová si podle všeho vzpomněla na doby, kdy pracovala jako produkční pro pražské Divadlo Broadway. „V letech 2006 až 2007 tam firma budovala centrální klimatizaci divadla a všichni byli s její prací velmi spokojeni. Když se tedy rozhodovalo o firmě, která rekonstrukci na Bertramce provede, Karlova žena navrhla právě tuto společnost,“ svěřil Blesku zdroj z okolí Gottových.

Mimochodem, v Divadle Broadway stále pracuje zpěvákova produkční Lída Sekaninová, která nakonec Ivanu se stavbaři i zkontaktovala.

Firma renovující Slavíkovu Bertramku se mimo jiné zabývá rekonstrukcemi a výstavbou toalet. Např. v roce 2014 dokončila opravu veřejných záchodků ve vestibulu stanice metra Můstek.

VIDEO: Gottova "rozbombardovaná" Bertramka: Podívejte se, v jakém je teď stavu!

Video
Video se připravuje ...

Gottova "rozbombardovaná" Bertramka: Podívejte se, v jakíom je teď stavu! Jan Jedlička

Opravila také prezidentský salonek v zázemí stanice metra Muzeum nebo nádraží ve Stochově nedaleko Lán. To před lety využíval k přijímání důležitých návštěv prezident T. G. Masaryk.

Budují obytné podkroví

Vila na Bertramce se dočká nejen nové střechy. „Dojde i k realizaci obytného podkroví,“ informovala Blesk zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová s tím, že se v té souvislosti dům o něco zvýší. Pod střechou mají mít nové pokojíčky Gottovy nejmladší dcerky Charlotte a Nelly.

 

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ZDE>>

Fotogalerie
90 fotografií