Vztahy Evy Douskové a jejího mladšího bratra Oldřicha Kaisera byly v dětství úplně normální, když spolu a s Martinem Dejdarem ale v devadesátých letech založili firmu, všechno se změnilo. „Tam byl zádrhel s podnikáním s Oldou a s panem Dejdarem, resp. ne tak ani s nimi, ale s jednou dámou, která zavinila všechny ty hrůzy. Za to, co zavinila, je pro mě dodnes nejmenovatelná,“ popsala Eva pro deník Aha!.

Obchodní partneři tehdy přišli o miliony korun. Eva si všechno kvůli nejvyššímu postavení ve firmě odskákala nejvíce. „Stáhla mě do maléru, o kterém dnes nechce mluvit ani Olda, ani pan Dejdar. Byla to chyba nás všech, že jsme si ji vůbec připustili k tělu. Ona byla vypečená jako svatomartinská husa a chamtivá jako hladový šakal,“ popisuje stále ještě hluboce rozčílená Eva.

Do budoucnosti ale sestra slavného herce hledí s nadějí. „Snad to už teď bude lepší. Jsme oba paličatí. Teď jsme v kontaktu, zrovna jsme nedávno probírali fotky po rodičích a řešili nějaké rodinné záležitosti,“ říká o současném vztahu s bratrem. „Jako malí jsme často vyváděli. Byli jsme veselé děti,“ vzpomíná s nostalgií na společné dětství.

VIDEO: Kaiser o Masarykovi? Byl to srdcař, na rozdíl od Beneše!

Video
Video se připravuje ...

Kaiser o Masarykovi: Byl to srdcař, narozdíl od Beneše! Bioscop

VIDEO: Rozhovor s Oldřichem Kaiserem.

Video
Video se připravuje ...

Oldřich Kaiser David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií