V poklidném nedělním odpoledni zazněl na zahradě domu výstřel. Nejdříve na místo přijeli záchranáři, hned po nich policie a koroner. Všem přihlížejícím bylo jasné, že došlo k události, která skončila smrtí.

„V neděli jsme vyjížděli do Apolinářské ulice, kde muž ročník 1930 spáchal sebevraždu,“ řekl Blesku policejní mluvčí Jan Daněk. Dům z větší části podle výpisu z katastru nemovitostí patří právě Ladislavu Štaidlovi.

„Naší rodiny se to, naštěstí, netýkalo,“ napsal bývalý skladatel v SMS zprávě Blesku. Více se k celé záležitosti nechtěl vyjadřovat. Nutno zdůraznit, že v domě by měl stále ještě žít i syn Štaidla a Bartošové Artur, kterého měl otec do 18 let soudem přiděleného do opatrovnictví.

Od smrti Ivety uplynuly 3 roky... Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

3 roky od smrti Ivety Bartošové (†48): Tohle byl začátek jejího konce! Drsná videa! archiv Blesku, zpracovali Karolina Hošek, Jan Jedlička

Podle informací Blesku si vzal život Štaidlův dlouholetý soused a známý, kterého vzhledem k okolnostem vyšetřování nebudeme jmenovat. V domě v Apolinářské ulici bydlel ještě dříve, než se do něj Štaidl nastěhoval a větší část nemovitosti koupil. Živil se prý jako tenisový trenér.

„Měl svá vrátka do zahrádky směrem ke kostelu a tam i vchod do vlastního odděleného bytu. Se Štaidlem měl 30 let pouze společnou adresu,“ řekl nám jeden ze sousedů. „Byl hodněkrát ženatý. Těžko říci, co ho trápilo,“ dodal.

Artur muzikantské geny nezapře. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil! Pavel Machan

VŠE O SEBEVRAŽDĚ IVETY BARTOŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
43 fotografií