Odchod manželky Gábiny Dvořákové snáší Václav Noid Bárta špatně. „No, zvládám to. Mojí obrovskou výhodu je, že mám dennodenní práci a chodím domů pouze přespávat. Časový režim vypadá tak, že se vzbudím časně ráno, pak osmnáct hodin makám, vrátím se v noci, dám si dvě cigára a vlezu do postele. Za pár hodin se vzbudím, posnídám dvě cigarety a jdu dělat,“ přiznal zpěvák agentuře Herminapress s tím, že tento šílený denní stereotyp ho udržuje v pohodě.

Nejvíce ho trápí to, že nemůže být pořád se svou dcerou Terezkou. „To, co se děje, mě strašně zasáhlo. A je mi líto, že to takhle dopadlo nebo dopadá. A kdyby byla šance promluvit si a vrátit se zpět? Rodina je pro mě úplně všechno, nevím, co je víc, takže snad to jako odpověď stačí,“ svěřil se Noid, který by kvůli rodině manželce snad i odpustil.

Zároveň stále mlží, že by měl poměr s houslistkou Andreou Jiskrovou. Pojí je prý jen pracovní spolupráce, která bude ještě nějakou dobu pokračovat. „I kdyby se něco dělo, tak já jsem člověk, který nikoho nemá,“ dodal pohublý a ztrhaný Vašek.

Rozpad rodiny Noida a Gábiny provázejí silné emoce! Podívejte se na videa!

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
28 fotografií