„My se umíme oba pěkně rozzuřit. Když se naštve Andrej, to je síla, to zaleze i pes,“ svěřila se partnerka ministra financí, jaký je doma. „Já nejsem typ, co by si to nechal líbit, takže se umím vytočit taky a pak je to něco,“ popsala pohledná blondýnka.

„Ale upřímně si myslím, že to je jedna z věcí, kterou má na mně rád. Že kdybych byla submisivní a všechno mu odkývala, nebavilo by ho to,“ dodala vzápětí poté s úsměvem.

Podle Moniky není Andrej zrovna hvězdný otec. Moc se jí nelíbí, že nemá na rodinu skoro žádný čas. „Vadí mi to hlavně kvůli dětem, protože ty prostě nemají takového toho tatínka v pravém slova smyslu. Zabezpečí je materiálně, což je taky důležité, a v tom je skvělý. Jsou chlapi, kteří jsou doma každý den brzy odpoledne, ale zase nejsou schopní rodinu uživit, což taky není dobré,“ myslí si Babišova nastávající.

„Andrej nikdy nebyl typ, co by si s nimi často hrál, stavěl lego… Myslím, že i kdyby dělal cokoliv jiného, tak takový nebude. Prostě to není v něm,“ říká matka jeho dvou dětí. Na druhou stranu přiznává, že v ní podobné sklony vlastně taky nejsou a že ji hraní s dětmi nikdy nenaplňovalo. „Radši jsem šla vařit nebo uklízet, než bych si hodiny hrála s panenkami nebo autíčky,“ prozradila na sebe.

Syn Frederik (13) a dcera Vivien (17) už pomalu dospívají, může se ale stát, že najednou budou mít tátu zase na krku… „On říká, že až skončí v politice, bude doma s rodinou, začne hrát golf… A na to mu vždycky odvětím, že jenom to ne!“ směje se Monika. „My už máme nějaký svůj každodenní rytmus, a kdyby se to po těch letech mělo najednou od základů změnit, byl by to šok,“ dodává na vysvětlenou.

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Babišová: Andrej mě štve, když nechává nepořádek! Jan Jedlička, Tomáš Polák

Video
Video se připravuje ...

Babišová v outfitu za milion: V botách trpěla jako zvíře! Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Monika přiznala hádky s Andrejem.
Autor: infografika Blesku

Fotogalerie
48 fotografií