Na minutu přesně ve 12 hodin začalo poslední rozloučení s Milenou Polákovou, která manželovi Františkovi Polákovi pomáhala s natáčením řady zábavných pořadů.

Rodinní příslušníci zasedli do prvních řad, mezi ně přijali i baviče Vladimíra Hrona. Právě toho proslavil Milenin manžel František Polák.

Slzy dojetí jen těžko zamačkávala řada slavných osobností, které přišly dát Polákové sbohem. Nechyběla ani hvězda Televarieté Jiřina Bohdalová, její kolega Josef Dvořák s manželkou, rozloučit se přišla i Helena Vondráčková s manželem nebo Jitka Zelenková.

Smutek nedokázala skrýt ani Leona Machálková, jazzman Laďa Kerndl s manželkou Miladou, Zdeněk Srstka, Milan Drobný nebo registrovaní partneři Pavel Vítek s Janisem Sidovským. Dorazil také sportovní komentátor Petr Vichnar. Ti všichni zaplnili velkou obřadní síň ve strašnickém krematoriu.

Nad rakví promluvil právě Vladimír Hron, kterého manželé Polákovi považovali za rodinného přítele, a síní zněla píseň od samotného mistra Karla Gotta Když milenky pláčou.

Když zajížděla rakev s ostatky Mileny Polákové ze záznamu jí na poslední cestě zpíval Gott vánoční píseň Alžbětinu serenádu. Smutek a dojetí bylo znát na každém z přítomných.

Česko se během jediného týdne rozloučilo hned se třemi slavnými ženami. Podívejte se, jak se fanoušci loučili se zpěvačkou Věrou Špinarovou:

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozloučení s Věrou Špinarovou Karel Janeček

Fotogalerie
49 fotografií