Sotva fotograf Dereck Hard přišel s tvrzením, že měl poměr s Agátou Prachařovou, modelka ve vzteku oznámila novinářům, že je v jiném stavu. Její manžel Jakub Prachař ihned pojal podezření, zda dítě, které nosí jeho choť pod srdcem, je skutečně jeho.

Podle týdeníku Sedmička chce Prachař důkaz, jenže z toho se Agáta snaží vykroutit. „Teď jsem to opravdu v plánu neměla a ani nevím, že to existuje. Určitě to s manželem v plánu nemáme,“ svěřila se Prachařová týdeníku. Její kamarádky tvrdí, že testům se nastávající maminka stejně nevyhne.

„Těžko říct, jestli se Agáta bojí pravdy, ale s Kubou jsou domluvení na tom, že se testy DNA udělají až po narození dítěte z odběru jeho slin,“ řekl zdroj.  

První podezření z nevěry své manželky napráskal novinářům sám Prachař, když se Agáta měla spustit s hokejistou Jiřím Tlustým, se kterým se setkala v Americe. Podruhé byla „obviněna“ z poměru s libereckým hokejistou Jakubem Valským a do třetice se ozval již zmíněný fotograf.

Video s Agátou Prachařovou o novém bydlení.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová už bydlí v novém! Ale má to háček, zapomněli na nejdůležitější místnost. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií