Říká se, že když chce žena uzavřít nějaké období a začít znovu, změní účes. To je možná také případ Agáty Prachařové, která se po aféře s jejím údajným vztahem s fotografem Derekem Hardem a těhotenství, rozhodla obarvit si vlasy na červeno. 

Tuto nešťastnou etapu tedy uzavřela a evidentně udělal to samé i její manžel Jakub Prachař. Společně totiž vyrazili do legendární pražské Pařížské ulice. „Smutné oči nefungujou,“ napsala si modelka k fotce, na které prochází kolem značkových obchodů.

Smutne oci nefungujou;)

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova),Úno 27, 2017 v 5:26 PST

Když to tedy na Pařížské nedopadlo, vyrazili s manželem aspoň do kina, aby si také užili nějaký čas jenom spolu. Ale žádnou romantiku nečekejte. Páreček šel totiž na horor.

#horor #kino #

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova),Bře 1, 2017 v 11:47 PST

Agáta se před několika týdny musela vypořádat s nepříjemnou informací. Údajně totiž udržovala vztah s fotografem Derekem Hardem, který také tvrdil, že mu slibovala, že opustí svého manžela Jakuba Prachaře. Agáta toto tvrzení rázně odmítla a navíc oznámila, že je těhotná. Kvůli stresu, který touto kauzou vznikl, skončila modelka u psychologa.

Fotogalerie
42 fotografií