Zpěvačka odhalení Blesku komentuje takřka zásadně jen pro primácký Top Star (dotazy Blesku naopak ignoruje) a naposledy se v něm do milencovy snoubenky řádně obula.

Tato slečna mě i Radka vydírala hloupostmi dávno. Pravdou je, že spolu krátký příběh prožili, ale ten skončil. Co jiného k tomu dodat… Snad jen to, že jí oba přejeme jen to dobré,“ vpálila Veronice, kterou Filipi loni v září požádal v Tatrách o ruku.

Čisté svědomí

Jenže tohle její tvrzení je v ostrém rozporu s vyjádřením Filipiho »ex«. „Paní Bílou jsem nikdy neviděla, ani s ní nemluvila!“ divila se Veronika. Podle svých slov se vůči zpěvačce neprovinila vůbec ničím a svědomí má zcela čisté.

V síti lží

Lucie s Radkem vystupují jako oficiální pár od února. Bílá v posledním vyjádření pro Primu tvrdila, že na lednovém narozeninovém koncertě ji Radek doprovázel jako ochránce a ne partner. I v tom si ale protiřečí! „Od Nového roku spolu žijeme. Je nám nádherně,“ vykládala ještě minulý týden, když s Bleskem naposledy promluvila. Takže co je vlastně pravda a co lež?! Vše nasvědčuje tomu, že zpěvačka se tak trochu zamotala ve vlastních tvrzeních a uniká jí i časová souslednost…

Podívejte se, jak bydlí Lucie Bílá.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Lucie Bílá? Ukázala své „orlí hnízdo“! TV Barrandov

Fotogalerie
51 fotografií