Stejně jako chce Radek Filipi chránit svou Slavici Lucii Bílou, i ona se za něj pere jako lvice. "Tato slečna mě i Radka vydírala hloupostmi dávno. Pravdou je, že spolu krátký příběh prožili, ale ten skončil. Co jiného k tomu dodat... Snad jen to, že jí oba přejeme jen to dobré," řekla zpěvačka v Top Staru.

Reagovala tak na slova jeho expřítelkyně, kterou Radek požádal o ruku v době, kdy už pokukoval po Bílé. "Nemůžu mluvit za něj, ale jestliže už v roce 2015 k něčemu přemlouval paní Bílou, tak pak nechápu, proč mi říkal, že mě miluje, a proč mě žádal o ruku!," prozradila Blesk.cz Filipiho snoubenka.

Bílá si ale s jeho minulostí hlavu neláme. "Jsme oba rozvedení a víme o své minulosti vše. Ale to, co bylo, pro mě není tak důležité jako to, co je teď. Mám vedle sebe muže, se kterým je mi dobře," uzavřela zpěvačka.

S Filipim vystupují jako oficiální pár od února, dříve se prý setkávali jen pracovně. Na jejím pražském koncertě 8. ledna ji vedl na pódium jako bodyguard a jen málokdo tušil, že tenhle urostlý ochrankář dává na Lucii pozor i v její ložnici... Jak to u Lucie doma vypadá? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Lucie Bílá? Ukázala své "orlí hnízdo"! TV Barrandov

Připomeňte si, jak Lucie Bílá rušila své obří koncerty... Utěšoval ji už tehdy nový milenec?

Fotogalerie
46 fotografií