Být přítelkyní Jaromíra Jágra by chtělo mnoho dívek. A Veronice Kopřivové se to povedlo. O naši hokejovou legendu se poctivě stará a vytváří to pravé teplo domova. Když je ale Jarda na tréninku nebo na zápase, má Veronika podle svého soudu práce až nad hlavu. Stará se totiž o svůj e-shop s oblečením.

A i když se dušuje, že se strašně nadře, nechybí ani fotečky z pláže, které s oblibou přidává na sociální sítě. Její komentáře k vlastní pracovní době pobouřily manželku krále české cyklistiky Romana Kreuzigera Michaelu.

„Slečna Kopřivová je beze sporu krásná a sebevědomá žena. Ale obdivovat někoho, že pracuje 5-10 hodin denně a bere to jako velkou dřinu? Krom toho ta práce je opravdu moc »namáhavá« - internetový obchod s věcmi, které si běžně koupíte i na originálních stránkách za lepší cenu. A vůbec. Někdy troška úcty k lidem chybí, a to zrovna od někoho, kdo má máslo na hlavě,“ napsala Kreuzigerová. A reakce Verunky na sebe nenechala dlouho čekat. "Máslo na hlavě? Za to, že jsem tancovala nahoře bez? Nevidím jediný důvod, proč bych měla mít máslo na hlavě, od toho jsou jiné adeptky," odpověděla Kopřivová.

Nevím jak se mi to povedlo, fotku jsem nechtěně smazala, jsem zkrátka zázrak🤷🏼‍♀️. Předem děkuji za lajky, budeme dělat, že se nic nestalo😀🤔🙄Vstaneš a jdeš, znáte? Já jo😀Tohle je tak pět minut poté co vstanu, vyčistěné zuby, nakrémovaný obličej, hřeben jsem bohužel nenašla🤷🏼‍♀️(vlasy jsou páteční😂) PS: Často se mě ptáte na obočí, snažím se chodit aspoň 1x za měsíc do Benefit Brow bar, vydrží mi to nabarvené cca 14dní a co mažu na bličej? EA 8hour cream nebo coconut oil, který používám snad na vše (vlasy, tělo, obličej, zuby, vaření, pečení). Vy co se ptáte na ostatní věci, jako je jídlo, cvičení, kosmetika, nehty, vlasy, recepty, bla bla, jednou taky odpovim, slibuji, jen na to nemám prostě čas, který bych si představovala😏. Přeji hezký zbytek dne🤗

Příspěvek sdílený Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova),Úno 27,2017 v 8:47 PST

O tom, co dělá v USA, Veronika promluvila i pro Blesk!

Video
Video se připravuje ...

Jarda na ledě potí krev a jeho holka Veronika si takhle užívá! Markéta Reinischova, Petr Soukup

"Jsem zvědavá, kdy bude můj negativní komentář vymazán," dodala Michaela Kreuzigerová. A opravdu se tak stalo. Veronika ji zablokovala a komentáře vymazala - navíc to svedla na to, že to bylo omylem.

Verunka si zkrátka nenechá jen tak něco líbit a má ostré lokty. Někdy možná až moc. Hlavní ale je, že je spokojená po boku Jaromíra Jágra v daleké Americe a může se věnovat svému byznysu. Tady v Česku by si totiž asi s kolegyněmi vjížděla do vlasů častěji.

Fotogalerie
91 fotografií