Psal se rok 2014, když na Václava Noida Bártu a tehdy ještě Gábinu Dvořákovou prasklo, že jejich vztah prochází krizí. Milenci svůj vztah tajili dlouhý rok a jen co s ním vyšli na světlo světa, zase se rozcházeli. Tehdy dostal Bárta kopačky k Vánocům.

„Těžko se mi o tom mluví, ale vím, že se to mezi námi nemůže nikdy spravit,“ svěřil se tehdy zpěvák serveru Super.cz. Kámen úrazu v jejich milostném vztahu prý byla oboustranná tvrdohlavost.

Nakonec to dopadlo dobře. O měsíc později totiž spolu milenci zase vrkali a dokonce se shodli na tom, že by oba chtěli mít děťátko. A tak na něm začali poctivě pracovat. „Nevím přesně, od kdy se mé těhotenství počítá, ale počali jsme ho někdy koncem ledna, nebo začátkem února,“ řekla tehdy Gábina s tím, že s Vaškem chtěli, aby jejich dítě bylo ve stejném znamení jako oni – Štír. „Povedlo se to hned napoprvé,“ radovala se Gábina.

V červenci téhož roku se odehrála pohádková svatba, při které Dvořáková schovávala těhotenské bříško v rafinovaných šatech a její i Noidova rodina a známí se sešli na country statku v jižních Čechách. Od té doby vypadalo vše harmonicky. Narodila se Terezka, Bártová fungovala jako maminka na plný úvazek a Noid také občas přiložil ruku k dílu. Ale zřejmě to všechno bylo pouze na oko…

Video
Video se připravuje ...

Noidova manželka Gábinka se ztrácí před očima! Proč nejí? Blesk TV

Nikdo nemohl vědět, jak to všechno dopadne. Že za tři roky se bude vystresovaná Bártová urychleně stěhovat ke svým rodičům do Českých Budějovic i s dcerou Terezkou a její manželství s Václavem bude ve vážném ohrožení. „Nechci se k tomu vyjadřovat. Není to pro mě jednoduché. Ale s Vaškem samozřejmě komunikujeme. Máme spolu přece dceru. Víc k tomu ale říkat nechci,“ řekla krásná brunetka v pondělním Top Staru.

Fotogalerie
49 fotografií