Zpěvák Tomáš Klus jezdí každý rok v zimním období na dovolenou do zahraničí, kde si s rodinou užívá sluníčka. Letos však neodcestovali. „Rozhodli jsme se tak, protože Josefína vlastně ještě tu pravou zimu nikdy nezažila a byli jsme rádi, že ta letošní zima je taková opravdová,“ vysvětlil v rozhovoru pro Super.cz.

Zároveň přiznal, že je to i otázka peněz. „Chceme stavět dům, respektive nejdřív budeme stavět chatu, takže se ty finance musí rozdělit a určit priority. Nejsem stroj na peníze, spíš si život užívám, než abych měl hned všechno postaveno a do toho byl ještě třikrát na dovolené,“ objasnil situaci.

To, že zpěvák poměrně dlouhou dobu nepracoval, se na jejich rodinné finanční situaci pochopitelně projevilo, ale prý to není ještě tak zlé. „Teď jsem rok nic nedělal, spíš jsem byl s rodinou. Ale jsme v pohodě, nestěžuju si na nějaký nedostatek. Jen jsem ty toky peněz směřoval jinam,“ dodal s tím, že v březnu už svou pěveckou kariéru opět rozjede. Tak snad se brzy dočká i vysněného baráku.

Fotogalerie
25 fotografií