„Od začátku našeho vztahu jezdíme na vandry a na výlety. A musím říct, že s tím nemám vůbec problém,“ uvedla Vendula Pizingerová, která na sociální sítě neustále přidává fotografie a videa z výletů se svým manželem, které občas vypadají velmi náročně a drsně.

😌💙#pusa#kiss#ledova#vedouci#mydva#ice#symbolika #symbolic #most#bridge

Fotka zveřejněná uživatelem Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),Led 24, 2017 v 10:08 PST

„Někdo by si mohl říct, že to dělám kvůli mladšímu manželovi, aby mi neutekl. Ale to není pravda, my to děláme, protože nás to oba baví,“ prozradila iDnes.cz Vendula s tím, že kdyby jí kdokoliv něco přikazoval, stejně by to určitě neudělala.

Vendula si vzala Josefa Pizingera před dvěma lety na zahradě svého domu v komornějším duchu. „My jsme to totiž pojali strašně punkově a rebelsky, protože jsme měli svatbu u mě doma na zahradě. Já jsem na zem dala perské koberce, aby se dámy v botách na vysokém podpatku nebořily do trávy. Všude od sousedů jsme si půjčili stoly a řekli jsme jim, že plánujeme velkou party. Nikomu jsme neřekli, že jde vlastně o naši svatbu,“ zavzpomínala Pizingerová, která se před sňatkem s Josefem vdávala už dvakrát – s Patrikem Aušem a Karlem Svobodou.

Fotogalerie
19 fotografií