Karel Svoboda (†68), zesnulý muž Venduly Svobodové (Pizingerové), zemřel 28. ledna v roce 2007. Vendula už má na tento pro ni významný den své plány. „Budu venku se svým synem a půjdeme bruslit,“ prozradila v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Vendula ho pochopitelně nedokáže vymazat ze svých vzpomínek, a tak si ho alespoň připomíná hudbou, pouští si jeho písničky. „Dokonce poslouchám i stanice, které je hrají. Mám ráda Noc na Karlštejně a Draculu, několikrát jsem na něm opět byla. Ale co je zvláštní… dříve jsem hrozně ráda poslouchala písničku Ještě, že tě lásko mám, kterou mi Karel daroval. Ale teď, když ji slyším, tak raději přelaďuji. Přijde mi to líto, takže prostě přepnu.“

Vendula se svěřila, že kdyby mohla, ráda by mu něco vzkázala. „Já bych mu chtěla říct, co všechno se za těch 10 let událo. Byly věci, které Karel předpověděl. Co se týká lidských vztahů nebo showbyznysu. Někdy zpytuji, pátrám v paměti a potřebovala bych jeho doplňující moment. Myslím, že bychom se nad něčím rozčilili a nad něčím zasmáli,“ dodala.
Fotogalerie
30 fotografií