Konec minulého roku neproběhl u Andrey Pomeje (28) a jejího manžela přesně podle představ. Neshody byly na denním pořádku. Jiří Pomeje (51) už je dvakrát rozvedený, potřetí by to prý už nezvládl. „Takovýhle dusno u nás ještě nikdy nebylo. Jsem z toho naprosto zoufalej. Andreu bych opravdu nerad ztratil. Je to ta nejkrásnější a nejlepší ženská a máma na světě,“ řekl tehdy s tím, že za jejich krizi může stoupající sláva Andrey coby dýdžejky a jeho žárlivost.

Východisko z této situace viděl Jiří v tom, že musí začít vydělávat peníze a platit veškeré složenky. Do nového roku už oba vstoupili v klidu. I když se zdálo, že je už všechno zalité sluncem, ve vztahu se vyskytla další krize.

Andrea přiznala, že toho má hodně a je pro ni těžké skloubit práci, domácnost a dítě. „Někdy se mi chce brečet z toho, jak prostě nezvládám. Jak nezvládám kombinovat čas, který chci hrozně věnovat práci, protože bych u dýdžejského pultu stála hodiny,“ řekla v Top Star magazínu. „Mezi kmitáním od pračky, lednice, vaření, dítěte a práce pendluju doma, a nedokážu si ten čas sumírovat,“ dodala. Snad jí manžel alespoň v tomhle nějak pomůže.

Fotogalerie
25 fotografií