Momentálně mají tichou domácnost. Přestože Pomeje manželce jako dýdžejce přeje úspěch, vůbec se mu nelíbí, že s ním nepřivítá Nový rok. Koncem roku totiž odlétá do Indie, kde na Silvestra hraje na obří diskotéce v Dillí. A Jirka tentokrát zůstává doma s tříletou Aničkou, protože nemají hlídání…

„Chápu, že je rodina závislá na tobě, že nevydělávám a někdo musí platit složenky. Ale tohle se mi nelíbí! Rád bych tam byl s tebou. Vím, jak na tebe chlapi reagují…“ rozčiloval se ve čtvrtek Pomeje. „Až budeš vydělávat jako já, tak můžeš jet se mnou! Takhle zůstaneš doma!“ odpálkovala ho rázně Andrea.

Pomeje navíc jako každý druhý chlap nesnese, že je finančně závislý na ženě. Andrea se k tomu všemu ještě stává slavnou. Má dokonce pravidelný pořad na rádiu MoreBass v New Yorku, kde každé pondělí hrají její sety.

„Anička má úspěšnou maminku, kdo je ale její tatínek? To je otázka, co?“ táže se Pomeje. „Štve mě to. Můj konkurz měl být dávno ukončen. Nevím, co se tam pořád tak vleče! Nemůžu takhle vůbec nic!“ podotýká sklesle.

Splnil se jí sen

Andree oproti Jirkovi ani trochu nevadí, že rodina žije v »matriarchátu«. Její práce ji totiž naplňuje a nesmírně baví.

„Je to hoňka, ale je to sen, který jsem si ani netroufla snít. Nabídky přicházejí samy. A jsem za ně moc vděčná a strašně se na práci vždycky těším,“ svěřuje se Andrea, kterou po Indii čeká i Mexiko.

„Nejtěžší je vždycky odloučení od naší dcerky,“ netají Andrea. Tu většinou hlídají rodiče. Někdy to ale nevyjde…

VŠE O JIŘÍM POMEJE ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
60 fotografií