Dominikánská republika, Bali, Kanárské ostrovy, Thajsko. To jsou destinace, které si české celebrity vybírají pro svůj pobyt v zimě.

Do slavného městečka Punta Cana v Dominikánské republice odletěla Agáta Prachařová s manželem Jakubem Prachařem i synem Kryšpínem už 29. prosince 2016. Moderátorka tam jela oslavovat zažehnanou krizi v manželství a užívá si moře a sluníčka, jak jen to jde. Večer popíjí místní koktejly, přes den skáče do vln nebo plave s delfíny.

Na pláži se v těchto chvílích válí i Dara Rolins, která na dovolenou na Bali vzala svou dceru Lauru. „Dovolená může začít,“ chlubila se zpěvačka fotografií z letadla a následně nezapomněla podráždit fanoušky snímkem od moře.

Daleko od Česka je také vychloubačný páreček Leoš Mareš s přítelkyní Monikou Koblížkovou. Ti prozměnu odletěli do Thajska a bloudí po tamních trzích.

Nejblíž od domova je Simona Krainová, která frnkla na své oblíbené místo na Tenerife. Jenže na rozdíl od ostatních musí večer vytahovat mikinu. V těchto měsících totiž na ostrovech hodně fouká. Pořád je tam ale větší teplo než v mrazivém Česku.

Fotogalerie
16 fotografií