V roce 2013 měla Zagorová vyprodáno, ovšem koncerty zrušila kvůli zlomenému ramenu po úrazu na Slovensku. Hanka fanouškům vánoční atmosféru zkoušela vynahradit až o dva měsíce později v únoru. V letech 2014 a 2015 se tradiční koncerty uskutečnily a zpěvačce Lucerna ležela u nohou – málokdo totiž dokáže publikum dostat do kotle tak, jako Zagorka. Příkoří bylo zapomenuto a Vánoce bez Zagorky už si fanoušci nechtěli odpustit.

A letos se smůla na Hanku přilepila znova. „Mám devětatřicítky horečky, lékaři je nedokáží srazit. Moc mě to mrzí, doufám, že to svým příznivcům co nejdříve vynahradím,“ svěřila se Blesku Zagorová, která v současném stavu prostě vystupovat nemůže. Koncerty tak dva dny před termínem odpískala.

Nemilosrdné sociální sítě ovšem reagují po svém. Nelibost fanoušků je umocněná tím, že ne všichni v náhradním termínu, který je ohlášen na 22. ledna, budou moci a chtít.

Fanoušci reagují na zrušený koncert s nelibostí.
Autor: facebook

 

Fanoušci reagují na zrušený koncert s nelibostí.
Autor: Facebook

Podobnou lapálii před pár týdny řešila i Lucie Bílá, ta musela v den konání kvůli svým hlasivkám rušit dvě vyprodané O2 areny. Takové věci se prostě zpěvačkám stávají...

Fotogalerie
47 fotografií