Eliška Kaplicky jako anděl slavnostně otevřela kluziště na Ovocném trhu na Praze 1. „Byli jsme s čertem asi opravdu dobrý, protože nám rodiče nabízeli i tajně peníze! Nic jsme si nevzali, ale beru to jako gesto uznání. Vypadá to na tuhou zimu, tak budeme zdarma bruslit až do konce ledna 2017. Ukažte mi jiné město, kde je bruslení zadarmo… v Londýně jsem platila 35 liber na hodinu a tady? Zadarmo můžete taky na Letnou, když to v centru bude pro vás malý. Máme se tu blaze, když žijeme v té Praze,“ pochlubila se vdova po architektu Janu Kaplickém.

Nemocné děti v motolské nemocnici dostaly už dopoledne. A to z rukou čerta Vaška Bárty, andílků Agáty Prachařové a Venduly Pizingerové a Mikuláše Libora Boučka. „Neskutečně silný zážitek...,“ netajil se moderátor.

Herci ze seriálu Přístav vyrazili za dětmi do traumacentra pražské Thomayerovy nemocnice. „Já jsem se vždycky strašně bál čerta, takže já jsem nebyl schopný říct vůbec nic, když jsem byl malý. Ale věřím, že děti dneska budou vědět, že nějakou básničku nebo písničku znají,“ řekl Martin Zounar, který byla za Mikuláše. „Nesmím se splést, protože já jsem měl být tlustý čert, ale teď jsem tlustý malý Mikuláš,“ dodal se smíchem Zounar. Za čerta byla Filip Blažek a andílek Kristýna Janáčková.

Modelka Aneta Vignerová byla v bílém mikádu za půvabného Mikuláše.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Boyardu Libor Bouček: Nejstatečnější byl Čenský, Šinkorová propadla hysterii! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
8 fotografií