Bývalá moderátorka televize Nova Emma Smetana neváhala a i v pokročilém těhotenství Festival svobody odmoderovala. Na Václavském náměstí uvedla mnoho hvězd, které přišly oslavit 17. listopad.

#koncertprobudoucnost #backstage #totaleuphoria #fullsquare #music #family #freedom #festivalsvobody #pravdaalaskazvitezinadlzianenavisti

Fotka zveřejněná uživatelem Emma Smetana (@emmasmetana_music),Lis 17, 2016 v 3:52 PST

Dorazil například herec Jiří Mádl, zpěvák Matěj Ruppert, herec Bolek Polívka, herečka Bára Štěpánová, zpěvačka Klára Vytisková nebo herečka a zpěvačka Bára Poláková. Ale Václavské náměstí se hemžilo slavnými tvářemi i na straně diváků.

„Sedmnáctej. Nebyla tam nenávist ani zloba. Byla tam naděje, radost, soudržnost. Jsem ráda, že jsem Češka. A aktuální obsazení Hradu na tom nic nemění,“ napsala k fotografii z Václaváku modelka Linda Bartošová. 

„Svobodu si musíme hýčkat,“ napsala ke snímku také topmodelka Tereza Maxová, která přišla zavzpomínat na rok 1989 i se synem. Oba dva na fotce ukazuji dva prsty ve tvaru V.

svobodu si musime hyckat #17listopad #velvetrevolutionanniversary #freedom #myhome

Fotka zveřejněná uživatelem Tereza Maxova (@terezamaxova),Lis 17, 2016 v 11:33 PST

Na 17. listopad zavzpomínala také modelka Diana Kobzanová. Ta nemohla být přítomna na oslavách v Praze. Je totiž s přítelem Michalem Frolíkem a dcerou Ellou v Kanadě. Avšak i na dálku její vzpomínky patřily roku 1989.

17.11.1989 ✌🏻

Fotka zveřejněná uživatelem Diana Kobzanova (@dianakobzanova),Lis 17, 2016 v 9:48 PST

Fotogalerie
12 fotografií