„Au revoir, Paris. Bylo nám krásně, ale zima. Patnáctihodinová cesta busem zpět do Prahy mě tak trochu dorazila a od příjezdu ležím s extrémní bolestí zad a žeber,“ posteskla si bývalá moderátorka TV Nova na svém profilu na sociální síti.

„Máte-li nějaké účinné rady, jak zmírnit fyzické utrpení posledního měsíce gravidity, sem s nimi. V nouzi poznáš přítele…“ prosila Emma své přítelkyně. Její přítel Jordan Haj (27) chce být podle svých slov dobrý táta. Nabízí se otázka, proč jí tedy takhle riskantní cestu nerozmluvil!

Zřejmě ani jeden z nich nemá tušení, že výprava, kterou Emma podnikla, je v jejím stavu čirý nerozum! „V pokročilém stadiu těhotenství se rozhodně dlouhé cestování nedoporučuje!“ sdělil Blesku gynekolog, který si nepřeje být jmenovaný.

„Dlouhá jízda autobusem může vyvolat nejen nevolnost u těhotné, ale také dlouhé sezení není tím, co by nastávající mamince vyloženě dělalo dobře, o dítěti ani nemluvě. Pokud je na plod vyvíjený dlouhodobý tlak, může v nejkrajnějším případě dojít i na předčasný porod,“ varuje gynekolog.

Fotogalerie
50 fotografií