Lukáš začal s natáčením hned ráno u Bílé doma v Otvovicích. „Všichni jsou nervózní, Lucka je totiž nachcípaná,“ zjišťuje Lukáš hned na začátku natáčení a je svědkem i konzultace s lékařem. „Zachraňujeme Lucku, ten doktor z toho dělá ještě větší drama, než to je,“ komentuje to. V tu chvíli ještě věří, že se zpěvačka před večerem dá dohromady.

 

Ale ne. Nejprve Bílá zrušila generálku a pak i zbytek večera. „Já vám prostě ostudu neudělám a těm hlasivkám, který mě držej 30 let, nesmím ublížit. To je to jediný, co mám,“ chraptí zpěvačka před nastoupeným produkčním týmem, který začne Lucii spontánně tleskat. „Bude to, Lucie, jak řekneš,“ podporuje ji tým. 

V tu chvíli zdrcená Bílá odchází do zákulisí, kde se zavře v šatně. „Vás tam už teď nepustím,“ houkne evidentně rozladěná na svůj videotým.

„V tomhle stavu jsem Lucku ještě nikdy neviděl. Nikdy jsem ji takhle neslyšel zpívat. Je to špatný,“ smutní Fronk. „Lucká má jednu obrovskou smůlu, že je dobrá zpěvačka. Kdyby se to stalo nějaké zahraniční umělkyni, která zpívá na playback, tak se jede dál,“ dodává Fronk s tím, že Lucie tím, že sebrala sílu a koncerty zrušila, prokázala velkou odvahu.

Fotogalerie
42 fotografií