Herecká legenda je naštěstí stále zdravá jako rybička, jenže s přibývajícím věkem si i ona musí připustit, že čas zastavit nedokáže. Jiřina tak moc dobře ví, že na rozdíl od Závisti, kterou nezapomenutelně ztvárnila v pohádce Zdeňka Zelenky (61), není nesmrtelná. Proto také už o svém odcházení z tohoto světa začala přemýšlet.

Prý by chtěla zemřít přímo před kamerou nebo na prknech, která znamenají svět. „Přála bych si, abych byla zdravá a mohla takhle dožít a třeba vyprávět, vyprávět a najednou se sesout,“ svěřila se v reportáži Top Star magazínu Bohdalová s tím, jak by její závěrečné momenty v životě měly ideálně vypadat. „Aby lidi řekli: ‚Hergot, nedopověděla to!‘ Tak takhle bych si představovala svůj konec,“ dodala na vysvětlenou. Pracovat by tak herečka chtěla vlastně až do poslední chvíle.

Fotogalerie: Oslava 85. narozenin Jiřiny Bohdalové
75 fotografií

Úvahy na téma, o kterém se nikdo nebaví rád, představitelku Dámy na kolejích nyní trápí víc než kdy dřív. Minulý týden se totiž velmi strachovala o prvního manžela Břetislava Staše (88), s nímž má dceru Simonu Stašovou (61).

Ve vážném stavu musel být převezen do nemocnice, kde v péči lékařů bojoval o život. Není jasné, co jeho problémy způsobilo, ale spekuluje se o infarktu či mozkové příhodě. V každém případě to Bohdalovou velmi zasáhlo. O svých dalších plánech do budoucna herečka promluví v Top Star magazínu, který dnes ve 21:30 vysílá televize Prima.

VŠE O HEREČCE JIŘINĚ BOHDALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
64 fotografií