Cítím se dobře, protože pořád žiju v naději – a to samozřejmě posiluje a vytváří dobrý pocit. Konečně si můžu přemýšlet o svých věcech, něco přečíst, něco vymyslet a cítím se dobře,“ řekl Karel Gott pořadu TOP STAR. Sám také detailně popsal, co se mu přihodilo a proč musel na operační sál.

Měl jsem nějaké potíže, se kterými už nějakou delší dobu chodím na vyšetření. Rozhodlo se, že se to musí řešit operativně, takže jsem šel. Nikdo cestou, když jsem tam šel, se mě neptal, na co jdu a proč tam jdu, takže jsem to ani nikde nevytruboval, kam jdu, a zase mě prostě otevřeli, sešroubovali, sešili a v pohodě jsem šel domů,“ řekl s nadsázkou.

Video
Video se připravuje ...

Gott na další operaci. A Sobotka kuje se Zemanem vyhazov ministrů 

Doplnil také, že na předávání Českého slavíka rozhodně dorazí. „Zúčastním se určitě a těším se moc na to, že se po dlouhé době setkám s kolegy a že si vyměníme řadu pracovních zkušeností, že si popovídáme o zkušenostech v technice zpívání, a těším se samozřejmě na atmosféru, která bývá při Slavíku,“ řekl rázně.

Gott podstoupil zákrok v Nemocnici Na Homolce. Mistra sužovaly bolesti zad a doktor se nakonec rozhodl pro zákrok, jelikož nebyla jiná možnost. Operace byla plánovaná a do poslední chvíle byla utajovaná. Podle informací Blesk.cz proběhla na začátku minulého týdne.

Fotogalerie
21 fotografií