„Zrušení koncertu jen čtyři hodiny před jeho začátkem v tak velké hale je něco nevídaného a hlavně nezodpovědného!“ řekl Blesku jeden z pořadatelů koncertů světových hvězd. „Vždyť na takové akci se podílí armáda lidí!“

Zpěvačka tak bude muset „zacálovat“ milion za každý koncert (za pronájem haly a techniky, mzdy dělníků, kteří stavěli pódium, osvětlovačů, zvukařů a dalších). A navrch minimálně půl milionu za režii. V sobotu totiž bylo nachystané už i občerstvení ve stáncích a VIP patra, úklidové čety či ostraha!

K tomu nejspíš ještě přibudou honoráře umělců, kteří měli Bílou na jejích narozeninových koncertech doprovázet. Rozhodně jich nebylo málo – symfonický orchestr, skupina Arakain či klavírista Petr Malásek (52).

„Režijní náklady samozřejmě neseme. Naštěstí nám všichni zúčastnění vycházejí vstříc. Jaká bude finální částka, vám určitě sdělíme, jakmile ji budeme znát,“ sdělil nám zpěvaččin manažer Jiří Kouble.

Fotogalerie: Lucie Bílá zrušila megakoncerty
32 fotografií

Přišla o hlas

Přestože Bílá před koncertem dostala zánět průdušek a brala antibiotika, ještě v sobotu ráno věřila, že koncert zvládne... „Když jsme jeli do Prahy, tak jí to zpívalo náramně. Progresi, která nastala během několika hodin po příjezdu do O2 areny, nikdo nečekal. Naopak Lucie si hlas dva měsíce velmi šetřila a hlídala,“ obhajuje manažer zpěvačku, které nepomohla ani kalciová injekce.

Zpěvačka si je vědomá, že hlasová indispozice, která ji potkala, bude nejdražší v jejím životě. „Lucie chce za jakoukoliv cenu zachránit vše, co se stalo,“ vzkazuje Bílá přes manažera.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá poslala vzkaz zklamaným fanouškům. YouTube/Lucie Bílá

Zpěvačka se hodlá omluvit všem 30 tisícům zklamaným fanouškům. Každý, kdo přijde na lednový koncert, prý od ní obdrží osobní dárek. Pokud jste měli koupenou vstupenku na některý ze dvou koncertů a nehodí se vám náhradní termín 8. ledna odpoledne nebo večer, můžete je vrátit tam, kde jste je pořídili.

VŠE O ZRUŠENÝCH KONCERTECH LUCIE BÍLÉ ZDE>>

Fotogalerie
108 fotografií