Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

»Cenzura Bradyho« dráždí celebrity: Ledecký vrátil peníze od Zemana, Kraus jde demonstrovat

/
  • Janek Ledecký
    27. října 2016 ● 12:54

    Televize Prima ve středu večer neodvysílala aktuální díl pořadu Show Jana Krause s hostem Jiřím Bradym (88), kde se hosté vyjádřili k pátečnímu předání státních vyznamenání na Pražském hradě. Tím se spustila lavina kritiky i z úst českých celebrit.

  • 1.

    David Kraus (36) – zpěvák

    Syn moderátora Jana Krause je šokován tím, co se v současnosti v České republice děje. Na protest proti postoji prezidenta Miloše Zemana, který se rozhodl nedat státní ocenění Jiřímu Bradymu, který přežil holokaust a v exilu v Kanadě pomáhal dalším emigrantům, se prý zúčastní chystané akce na podporu demokracie na Staroměstském náměstí a vyzývá k účasti všechny ostatní.

    David Kraus
    Autor: Facebook

  • 2.

    Janek Ledecký (54) – zpěvák

    Zpěváka Janka Ledeckého včerejší neodvysílaný díl s Bradym natolik vytočil, že se rozhodl vrátit peníze, které od Miloše Zemana získal jako honorář. Raději je věnuje na charitu.

    Janek Ledecký
    Autor: Facebook

  • 3.

    Anna K. (51) – zpěvačka

    Anna K. byla jedním z hostů neodvysílaného dílu Show Jana Krause, a proto se jí jeho cenzura velmi dotkla. Považuje to za návrat zákazu svobodného vyjádření.

    Anna K.
    Autor: Facebook

  • 4.

    Jiří Mádl (30) – herec

    Natáčení dílu s Jiřím Bradym se zúčastnil také herec Jiří Mádl, kterého „stopka“ na Primě velmi zklamala.

    Jiří Mádl
    Autor: Facebook

  • 5.

    Eliška Křenková (26) – herečka

    Svůj názor vyjádřila také herečka Eliška Křenková. Stačilo jí k tomu výmluvné foto.

    Eliška Křenková
    Autor: Instagram

  • 6.

    Karolína Krézlová (29) – modelka

    Natáčení se zúčastnila také Karolína Krézlová, přítelkyně Vladimíra Polívky. Také ona byla v šoku, co se po natáčení dělo.

    Karolína Krézlová
    Autor: Facebook

  • 7.

    Aňa Geislerová (40) – herečka

    Stejně jako generace našich rodičů bojovala za svobodu v listopadu 1989 na Národní, bude se v pátek 28. října 2016 demonstrovat na Staroměstském náměstí v Praze. A Aňa Geislerová jde také.

    Aňa Geislerová jde demonstrovat na Staroměstské náměstí.
    Autor: Instagram

  • 8.

    Michal Horáček (64) – skladatel, kandidát na prezidenta ČR

    Současným děním kolem neocenění Jiřího Bradyho a postoji prezidenta Miloše Zemana k němu je znepokojen také kandidát na budoucího prezidenta Michal Horáček.

    Michal Horáček
    Autor: Facebook

     

  • 9.

    Vojta Dyk (31) - herec a zpěvák

    Své rozčarování nad tím, kam se Česko ubírá, vyjádříl také herec a zpěvák Vojta Dyk. Ve videu pro Reflex.cz pronesl, že v něm "dozrála zloba a nasranost" k předním představitelům našeho státu, který podle něj vedou náš stát někam, kam on si to nepřeje. A vyzval lid, aby se nebál říkat svůj názor.

    CELÉ VYJÁDŘENÍ VOJTY DYKA NAJDETE >>> ZDE!!! 

     

    Fotogalerie
    33 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 50

jity: Kraus tvrdil jak nemají celebrity čas a najednou jich byla parta. Nikdo mi nevymluví, že to nebylo už dávno domluvené. Zklamal mi Ledecký vždyť tolik vystupoval proti církevním restitucím a najednou je s Hermanem? To jako proč, čím si to ten flanďák prolhaný zasloužil.

(28. 10. 2016 13:37)

capoturno: Před lety se u nás roztahovali fašisti,následovali je komančové ateď se tady začíná roztahovat židovská verbež. Toho trotla celý život nikdo neznal a teď je ten starý hňup a naždém periodiku. A černo***ník Herman se jenom přiblble usmívá,protože mu z kaďáku vyčnívá Bělobrádkův ohon.Bůh žehnej ČR.

(28. 10. 2016 13:25)

tulip: Mě nevadí být tupá.Radši tupá,než se nechat ohlupovat Krausem a tou bandou,co se předvedla tak,jak je jí vlastní.

(28. 10. 2016 10:55)

Ajenka: Tvz. umelci by si meli uvedomit, ze Zeman se na hrad nedosadil sam. Byl demokraticky zvolen primo volici CR. To by museli nejdriv pozabijet tu vetsinu, ktera volila prave Zemana, aby jim zustali jen ti, ktere potrebuji. Ale nekdo musi i pracovat.

(28. 10. 2016 09:43)

tvujosudzmrde: TOTO JE NAŠE SORTA ŠPINAVCŮ A KŘIVÁKU V ČR,ŽE KRAUZI...TO COS SIS TAM POZVAL JE ODPAD SPOLEČNOSTI A JE JEDNO KDO TO JE..RÁDOBY VLASTENCI..HUMUS BEZ CHARAKTERU A NE VLASTENCI!!!!Že novodobí rádobykapitalisti rozprodali většinu republiky, nikomu nevadilo. Že místo do Ruské, lezeme do p-dele Americké, také nikomu nevadí. Že se zničil celý systém školství, je každému jedno. Že Singer a nyní Rusnok záměrně devalvují naši měnu zbytečným nákupem Eur za stamiliardy, a okrádají tak dodnes celý národ, taky nikomu nevadilo. Stejně jako že Tošovský vyměnil naše české zlato za směšné německé dluhopisy. Že velemoudrá EU totalitně zakázala žárovky, nejspíš ani nepostřehli. Že nám sem lezou ilegálové, kteří nenávidí naši kulturu a díky tomu svobodné herecké řemeslo možná posléze zanikne, to je těm inteligentům taky jedno. Že se tento stát změnil v totalitu horší než za komárů a vydává otevřeně diskriminační zákony, mlčky přecházejí. Ale kvůli jedné p!tomé medaili se najednou všichni hodlají zbláznit a musí se neprodleně zviditelňovat.HNUS,TAM SE SEŠLA největší chamrad našeho státu = tuneláři , zloději , pomatení muzikanti , zdrogovaní herci , nefachčenka , rádoby intelektuálové = nevěděl jsem jestli se mám vztekat a nebo se smát ....takovou bandu K O Z O M R D Ů opravdu svět neviděl...jedna figura lepší nežli druhá,,,

(28. 10. 2016 09:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy