Ještě loni modelka říkala, že svatbu s partnerem neplánují, ale veselka by udělala radost jejich dceři Míně (7). „Vychováváme společně tři děti, jsme myslím taková kompletní rodina a ten papír k tomu nepotřebujeme. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Uvidíme...“ prohlásila Maxová.

Jak řekla, tak se stalo. V sobotu 1. října si Tereza oblékla svatební šaty a provdala se za úspěšného podnikatele, s nímž také vychovává syna Aidena (5) a Tobiase (16), kterého má z předchozího manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem (46). „Asi bych to chtěla oslavit se spoustou lidí, které mám ráda, na které člověk nemá v průběhu roku čas. Myslím, že by to spíš byla taková oslava lásky, vztahu mezi námi,“ dodala tehdy modelka.

Veselka proběhla na luxusním ranči v tureckém letovisku Kaplankaya nedaleko Bodrumu, kam rodina pravidelně jezdí. Nejlevnější apartmán tam stojí 11 tisíc korun, Burak s Terezou tam přitom hostili stovky kamarádů a známých!

Fotogalerie: Fotky z tajné svatby Terezy Maxové a…
41 fotografií

Na velkolepé oslavě nechyběly ani Tereziny dlouholeté kamarádky z přehlídkových mol Eva Herzigová (43), Karolina Kurková (32), Veronika Vařeková (39) či Daniela Peštová (45). Ta dorazila i s partnerem, zpěvákem Paľem Haberou (54). „Včera večer v Zlíně, dnes ráno úplně jinde,“ napsal zpěvák o víkendu na Instagram k fotce, na níž s krásnou ženou na pláži snídají.

Lesk přímo královský pak veselce dodal kníže Albert II. Monacký (58), jehož s českou modelkou, žijící trvale právě v jeho maličkém knížectví, pojí dlouholeté přátelství. Přímo z mola pak pro svatebčany preludoval nejslavnější jazzový kytarista světa John McLaughlin (74)!

Za družičky šly modelce návrhářka Klára Nademlýnská (47), ředitelka její nadace Terezie Sverdlinová (40) a další z českých topmodelek Veronika Vařeková (39), exmanželka hokejového playboye Petra Nedvěda (44). „Svatba byla opravdu krásná,“ prozradila Nademlýnská. Afterpárty se konala pod rozsvícenými lampiony na pláži a podle fotek na sociálních sítích se popíjelo a tančilo až do ranních hodin.

VŠE O SVATBĚ TEREZY MAXOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
33 fotografií