Zpěvák, herec, režisér, skladatel, spisovatel přitom před týdnem zkolaboval během představení v Klatovech, kdy se mu zatmělo před očima a odvezla ho záchranka. Svým fanouškům poté poslal přes sociální síť zprávu. „Prosím Vás snažně, nezanevřete na mě, opravdu jsem celou tu kalamitu (jak by řekla Melicharová) nezosnoval. Když mě odváželi do nemocnice, slyšel jsem ze scény zpěv mé statečné kamarádky, a tak jí touto cestou děkuju. Jmenuje se Molavcová, zapamatujte si to. A děkuju taky skvělé klatovské nemocnici – tak perfektní, že se mi odtamtud ani nechtělo domů,“ sdělil Suchý s humorem sobě vlastním v úterý.

Ve středu pak Suchý překvapil dalším vyjádřením, které obsahovalo informaci, že se mu po zdravotní stránce moc dobře nedaří. „Ke kolapsu se přidala chřipka, nejspíš aby nebyl sám. Je pěkné, jak ty choroby při sobě drží. Obávám se, že ti, kdo přijdou dnes večer na Čochtanův divotvorný hrnec, se ho nedočkají,“ vysvětlil muzikant.

Své sobotní jubileum si však ujít nenechal, a přímo na pódiu dejvického Semaforu dostal před vyprodaným hledištěm od své souputnice Jitky Molavcové (66) dort.

Fotogalerie
14 fotografií