Blondýnka z Prahy a svalnatý Rakušan si řekli ano v americkém Jasperu ve státě Arkansas. Markéta se Simonem a svou parťačkou Bárou Hermannovou sem jezdívají cvičit jógu a právě malebný areál zdejšího centra daleko od ruchu velkoměsta je pro svatbu jako stvořený.

Simon poznal Markétu před sedmi lety na soustředění v Itálii a o ruku ji požádal začátkem roku 2014. „Nečekala jsem to. Simon je veliký džentlmen. I po pěti letech jsem stále velice zamilovaná a šťastná. Je to chlap, se kterým chci být,“ povídala zasněně.

Už tehdy bylo jasné, že kvůli náročnému programu veselka nebude hned. Co se ale tenkrát zdálo jako tutovka, byla osoba, která Markétě sňatek odsvědčí. „Za svědka mi půjde Kristýna. Bavily jsme se o tom, už když nám bylo asi dvanáct. Je to taková moje spřízněná duše,“ plánovala Sluková. Jenže s bývalou spoluhráčkou a nerozlučnou kamarádkou od dětství Kristýnou Kolocovou se, jak známo, loni v létě ve zlém rozešly.

A jelikož čas hrany zatím neobrousil, »Kiki« nedostala ani pozvánku. Naopak její nástupkyně Hermannová šla Slukové za družičku...

Poslední selfie, než si řeknou ano

Že odbíjejí svatební zvony, zvěstovala Markéta na svém Instagramu, kam umístila fotku z přípravy slavobrány. A pak přidala snímek i spoluhráčka Hermannová. „Poslední selfie před tím, než si jeden z nich změní své příjmení v pasu. Nauschovi. Ano,“ napsala Bára ke společnému snímku.

Kiki schvalovala prstýnek

Kolocová před dvěma lety dokonce schvalovala Simonovi zásnubní prstýnek pro Markétu. „On je totiž takový netypický. Ale netušila jsem, kdy to přijde. Pak byla Markéta neuvěřitelně šťastná, ještě další tři dny pobíhala a poskakovala a to bylo hrozně hezké,“ prozradila tehdy »Kiki«.

Fotogalerie
41 fotografií