Svatební obřad začal krátce po druhé hodině odpoledne. U sochy Neptuna v pražské Grébovce si Honza Musil s partnerem Jakubem řekli ANO. Oddávající měla asi dvacet minut řeč, a krátce před třičtvrtě na tři si partneři řekli ano, vyměnili si prstýnky a dlouze se políbili.

Pak oba přečetli své připravené vyznání tomu druhému. Zatímco Honza jako ostřílený moderátor to zvládl na výbornou, Jakubovi se třásl hlas, slzy měl na krajíčku a horko těžko přečetl připravenou řeč.

Když jsem si psal svatební slib na papír, zdálo se to jednodušší. Emoce se mnou zahýbaly a vůbec jsem nemohl mluvit. Jsem šťastný, že to máme za sebou a celý společný život před sebou,“ řekl Blesk.cz Jakub.

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil si vzal mladého přítele Jakuba. Blesk - David Turek

Musilovi šla za svědka exmanželka Iveta, s níž má dvě dcery. „Důkazem našich skvělých vztahů s bývalou ženou je to, že mi dnes šla za svědka. I když jsem se ženil potřetí, nebylo to vůbec jednoduché a je to asi věkem, ale dnes jsem byl nejvíc nervózní,“ řekl Blesk.cz Honza. Na svatbě nechyběly jeho dcery a spousta přátel. Z českého showbyznysu na svatbě nikdo nebyl, protože Honza nechtěl ze svého dne dělat estrádu.

Fotogalerie
40 fotografií