Jejich láska už trvá rok a půl a stále je to krásné jako na začátku. Moderátor Honza Musil a jeho mladý přítel Jakub se rozhodli, že si udělají stejná tetování na důkaz své lásky.

Co by ale mohlo mnohé překvapit víc než společný znak na hřbetě ruky, jsou prsteny. Oba totiž na prsteníčku levé ruky nosí kroužek, který vypadá jako snubní. Že by do toho Musil potřetí praštil už teď? Před časem totiž oznámil, že se s Jakubem vezmou v září.

„Dlouho jsem svůj vztah s Jakubem držel v tajnosti, abychom měli čas a prostor ho vybudovat na pořádných základech. Jsem o něm přesvědčený, proto jsme se dohodli, že se v září vezmeme,“ svěřil tehdy Honza Musil Blesku. Že by pár někam spěchal?

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil: Chci se znovu ženit! Představil nám snoubence! Blesk TV

Bydlíme spolu za Prahou a věřím, že Jakub je ten pravý. Minulý manžel se jmenoval také Jakub a já to beru jako znamení osudu,“ řekl se smíchem Musil, který vstoupí do registrovaného partnerství s rodákem z Košic. „Brát se budeme určitě v Čechách, víc zatím neprozradíme, ale svatební obleky jsme si už dnes vyhlédli,“ dodal Musil.

Fotogalerie
13 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Honza Musil: Jsem gay kvůli Křemílkovi s Vochomůrkou a Bolkovi s Lolkem! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Jedlička, Markéta Reinischová