V živém přenosu Rádia Impuls Karel Gott přiznal, že opět začne zpívat naživo. A sice na Českém mejdanu s Impulsem, který se koná už 15. října v pražské O2 areně. „Původně to mělo být tak, že ta píseň měla být takový závěrečný hymnus Rádia Impuls, ale pak mě požádali, zda bych ho nezakončil já. Byla by to pro mě pocta. Slibuji, že budu velmi pilně cvičit. Ale myslím, že už je to daný. A když mě nechají zpívat další píseň, budu velmi rád,“ prozradil mistr v živém vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott exkluzivně pro Blesk: Už se rozezpívávám, může to trvat i tři roky! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Úplně první vystoupení Karla Gotta po roční pauze to ale nebude. O něco dříve, 10. října, ho čeká komornější vystoupení v Malostranské besedě. „Nechtěl jsem udělat velký návrat s vytrubováním. Nevím, jestli je to nutné, protože skoro každý zpěvák si dělá pauzu, navíc tato byla nedobrovolná. Zkusím začít v komornějším prostředí, chceme dělat pravidelné besedy. Prostě tak jak jsem začínal, také skončím,“ zažertoval zpěvák.

Kromě Gotta se fanouškům představí kapely Chinaski, No Name, Michal David, Dalibor Janda, Miro Žbirka, Petr Kolář, Janek Ledecký, Peter Nagy, Vašo Patejdl, Ilona Csáková, Jelen, Leona Machálková a další.

Video
Video se připravuje ...

Gott po rakovině odjel do Německa: Jsem rád, že se vám líbím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
28 fotografií