K nepochopitelnému útoku došlo v obci Jemníky u Slaného. Veroniku, která je zpěvačkou metalové formace Anacreon, napadl známý, který se skupinou několik měsíců spolupracoval. Rozbil jí o hlavu lahve od piva, pak ji škrtil, mlátil do zad a nakonec okradl.

Veronika před ním pláchla k sousedovi, který ji zachránil. „Tekla jí po obličeji krev. Měla asi úraz ve vlasech. Celá se chvěla,“ řekl TV Nova Václav Landa – majitel domu, kam se herečka utekla schovat. Mezitím pláchl i útočník.

Toho v obci hledali policisté ve vozech i v helikoptéře. Úspěšní však nebyli. Agresora nakonec vypátral přítel napadené. Našel ho, jak se schovává za zastávkou. „Na moji Veroniku si sáhnul? Ty s*áči za**anej?“ tázal se ho rozhněvaně, zatímco si ho natáčel.

Dneska málem zabil mojí přítelkyni,“ křičel mladík na místní, aby zavolali policii. Ta muže zatkla. Útočník už ani neutíkal. Poté si ho převzali kriminalisté, kteří odmítli sdělit další detaily. Veronika vyvázla s mnoha šrámy, které se zahojí. Ty na duši možná ale nikdy…

Veronika vystoupila v show Thomase Kruchiny:

 

Video
Video se připravuje ...

Zelníčková z Cest domů v erotické show: Láká mě sex v latexu! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky

Fotogalerie
9 fotografií