Michal Hrdlička si zřejmě myslel, že je rockstar, ke které patří mejdany, alkohol a partička kumpánů. Ale omyl. Pozice sporťáka je součástí hlavního zpravodajství nejsledovanější televizní stanice a podle toho se všichni, kdo jsou jeho součástí, mají chovat. Národ nechce poslouchat informace od někoho, kdo se chová jako lopata! A pěkně namyšlená lopata.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

Fotogalerie: Hrdlička po skandálech končí na Nově,…
84 fotografií

To, co sporťák předváděl na karlovarském festivalu a posléze po něm, kdy se snažil veškerou vinu hodit na média, bylo ostudné a trapné. Možná, kdyby v tom Michal byl sám, ale v obložení partičky pochybných kamarádů mu to na prestiži moc nepřidalo.

A na takové týpky má Nova jeden metr. Buď se budeš chovat podle pravidel, nebo odchod. Pro Michala to byl asi pořádný šok, když se dozvěděl, že končí. Nejenom že přišel o práci, ale i o šanci být na výsluní! A to je pro hezouna Hrdličku, který se nikdy nenabaží pohledů do zrcadla a polonahých selfíček z posilovny, nepředstavitelná ztráta. Vzhledem k tomu, že je z celkem zámožné rodiny, tak mu ani nešlo o výplatu, ale o slávu.

Těžko říct, jak se k tomu postaví jeho kamarádíčkové, kteří ho věrně doprovázeli na tahy a pomáhali mu stát na nohou. 

Fotogalerie
15 fotografií