„Mluvil o tom, že tu nechá vybudovat dřevěnici a že jeho holky mají rády koně, takže by to pro ně chtělo i stáj,“ prozradil Blesku jeden z místních obyvatel obeznámený s plány rodiny českého slavíka.

„Holčičky tady nedaleko často jezdí na koních, takže je možné, že pan Gott bude chtít zvířata ustájit přímo na pozemku. Ale nevím, jestli jsou to jen koníci vypůjčení, nebo ve vlastnictví rodiny,“ dodal starousedlík. Karel zvažuje, že by v Doubici trávil nejen volné víkendy, ale také většinu roku.

„On si to tady zamiloval, takže není divu, že se sem chce přesunout,“ shodují se místní, včetně bývalého starosty obce, exredaktora Svobodné Evropy Martina Schulze (62).

Bertramku ovšem Gottovi podle informací Blesku prodávat nechtějí, dcerky Chalottka (10) a Nellinka (8) totiž budou v Praze nadále chodit do školy, a tak potřebují v hlavním městě zázemí. Sám zpěvák nechce ke svým plánům cokoli říkat. „K soukromým záležitostem se pan Gott nebude nyní ani do budoucna jakkoli vyjadřovat,“ sdělila Blesku mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Vše o Karlu Gottovi najdete ZDE!!

Fotogalerie
10 fotografií