Právě Blanka Krejčí (60), maminka Mistrovy manželky Ivany (40), je podle všeho papírovou majitelkou pozemku na okraji Českého Švýcarska, který Gott koupil již letos na jaře. Cena parcely o rozloze 7098 m2 je přitom v řádech milionů korun, což by si paní Krejčí z vlastních peněz rozhodně dovolit nemohla.

Vše tedy zaplatil její zeť a právě ten si také v poslední době Doubici velmi oblíbil. Často sem s rodinou jezdí na víkendy za účelem načerpat síly prostřednictvím přírody. Doposud tu Gottovi přespávali v útulném penzionu a v nedalekém ranči si zase krátili volné chvíle jízdou na koních. Pořídil si Slavík pozemek snad právě proto, aby tu v budoucnu mohl být ve svém?

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO VYHRANÉM BOJI S RAKOVINOU ČTĚTE>>>ZDE!

Na tom by rozhodně nebylo nic divného, vždyť 40násobný zlatý slavík si může peníze, které za život plný kariérních úspěchů vydělal, utrácet i investovat tak, jak uzná za vhodné. Jenže proč na katastru figuruje jméno Ivaniny matky? „K soukromým záležitostem se pan Gott nebude nyní ani do budoucna jakkoli vyjadřovat,“ odpověděla pouze na otázku Blesku ohledně koupě parcely zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Mistr se snažil pravděpodobně použitím jiného jména odklonit pozornost od svého a manželčina příjmení a zamezit tak případným hromadným nájezdům svých fanoušků, ať už z Německa či z tuzemska. Jenže místní se i přes tyto Gottovy kroky dozvěděli, kdo je pravým majitelem a jejich potenciálním sousedem.

Pokud byste si ale mysleli, že budou obyvatelé Doubice považovat bydlení v blízkosti Slavíkovy rodiny za terno, mýlili byste se. Některé místní totiž ta představa skoro děsí. A to právě kvůli zpěvákově obrovské fanouškovské základně. „To může být masakr, pokud tady postaví dům a bude tady trávit víkendy nebo třeba i více dnů v kuse, můžou sem jezdit davy lidí a z poklidné Doubice bude blázinec,“ svěřil se Blesku se svými obavami jeden z obyvatel, který má dům nedaleko pozemku Karla Gotta a jeho rodiny. Zato starosta obce Martin Schulz prý na této situaci vidí i jistá pozitiva. „Mohou to ocenit hospodští, pro které mohou být podobné zájezdy zlaté žně,“ nechal se slyšet Schulz.

VŠE O MISTROVĚ ŽENĚ IVANĚ GOTTOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!

Fotogalerie
29 fotografií