Na fanouškovské stránce herce Tomáše Holého (†21), kterého režisérka Marie Poledňáková obsadila do legendárních komedií Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo Jak dostat tatínka do polepšovny, se začaly shromažďovat vzkazy se slovy plnými podpory.

Všichni zkrátka na nemocnou režisérku myslí a doufají v to, že se po mrtvici rychle zotaví. Přeji brzké uzdravení a s humorem do života!! Vaše filmy jsou skvělé,“ napsala fanynka Lenka. A nebyla jediná. „To zvládnete, vím, co píšu. Hlavně pevné nervy. Držím vám pěsti,“ vzkázala Helča Ř. „Držím pěsti, PANÍ režisérko,“ dodala Monika. A vzkazy stále přibývají...

Poledňáková relaxovala na své chalupě, když se to stalo. „Nenapadlo nás to nikoho. Byla opravdu v dobré náladě a cítila se dobře. V ten den, co se to teď stalo, chtěla jít s paní Vašíčkovou, která se jí stará o zahradu, dokonce na houby,“ popsala sousedka z Martinic.

Když bylo ale už před desátou a Poledňáková se neozývala, Vašíčková se na ni šla podívat. „Našla ji nehybně ležící na posteli. Okamžitě zavolala záchranku a ta vrtulník,“ popisuje sousedka. Srdeční kolaps a hned nato mozková příhoda, to je alarmující. Poledňáková se však drží! A my musíme doufat, že se opět vrátí do normálního života. Držme palce!

Fotogalerie
22 fotografií