„Bože ty jsi idiot!!!! Měl by si prvně dospět a pak navazovat ‚vztahy‘...“ Tak zní jedna z reakcí na facebookový status nováckého sporťáka, který si začal sypat popel na hlavu a své přítelkyni Karolíně Plíškové se veřejně omluvil za své chování na festivalu v Karlových Varech.

Rozhodně jsem se hodně zamyslel nad tím, co si můžu a nemůžu coby partner milovaného člověka dovolit na veřejnosti,“ uvedl Hrdlička. „Karolíně bych se rád omluvil za to, čemu kvůli našemu festivalovému flámu s kamarády musela čelit mediálně, beru si z toho pro nás a hlavně pro sebe velké ponaučení a fakt to nemyslím jako frázi,“ dodal sporťák, který určitě nečekal, že jeho zpráva vyvolá tak negativní vlnu.

Pan Hrdlička je rozmazlený frajírek, o kterého si rozumné děvče od teď neopře ani kolo. Slečně Plíškové pěkně na*ral na hlavu. Ale i špatná zkušenost je zkušenost... na Lucii (Borhyové – pozn.red.) si vyhonil ‚kariéru‘, to je asi jediné, co umí... jsem zvědavá, kterou blbku ze šoubyznysu lapne teď. Na pár bych tip měla, ale ne všechny jsou hloupé. Slizkej a odpornej, až to bolí,“ uvedla komentující Míša.

Hrdličkovo vyjádření dokonce okomentoval také předseda fotbalové asociace Miroslav Pelta, respektive podle všeho uživatel jednoho z jeho falešných profilů. Míša to zkoušel i na mě, ale odolal jsem jeho svodům,“ snažil se odlehčit velmi negativní komentáře.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV

Fotogalerie: Líbačka a močení na ulici: Opilý Hrdlička…
54 fotografií

Reakce na Michalovi nenechávají ani nit suchou. A není mezi nimi snad ani jeden pozitivní komentář. U svých fanoušků si to Hrdlička zkrátka pěkně pokazil. Začalo to rozchodem s Lucií Borhyovou, se kterou má dceru Lindu, a pokračuje excesy, které se Plíškové nemohou líbit. 

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
30 fotografií