Moderátorka už jedenáct let žije po boku podnikatele Jiřího Chlebečka (46), se kterým má dceru Natálku. Společně partneři také vychovávají Terezina syna Samuela (15), nyní by si však přáli rodinu rozšířit ještě o dalšího člena. „Jsem šťastná za to, jak dnes žiju, a neměnila bych. Je to čisté štěstí a cítím, že bych se o něj chtěla podělit s další bytostí,“ svěřila se deníku Aha! Pergnerová.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová: Třtí dítě?! Prozradila, jaké má plány! David Turek, Lukáš Červený

Jenže podle svých slov už se ve svém věku na těhotenství necítí, a tak by se ráda ujala někoho z dětského domova. „S myšlenkou adopce si pohrávám už dva roky. Je mi úplně jedno, jestli to bude romské dítě, nebo dokonce utečenec,“ mávla Tereza rukou nad tím, jak bude její vytoužená ratolest vypadat.

Prý jí příliš nesejde ani na věku potomka. „Počítám s tím, že bych neadoptovala novorozeně, ale starší dítě, které v životě nemělo tolik štěstí,“ vylíčila svou představu někdejší moderátorka reality show Vyvolení, kterou nyní čeká trnitá cesta protkaná byrokracií. „Teď záleží na úřadech a ta cesta nebude jednoduchá, ale jsem si tím, co chci, jistá, proto jsem opravdu rozhodnuta vše podstoupit,“ vylila si pro Aha! srdce Pergnerová.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová - děti a showbiz David Turek, Lukáš Červený

Jak její šance na úspěšnou adopci zhodnotil právník? Ovlivní rozhodování úřadů například Terezina drogová minulost? „Rozhodně musí nyní podat žádost a projde procesem, kdy se bude prověřovat, zda je schopna dítě vychovávat,“ vysvětlil JUDr. Jan Černý.

„Prospělo by celému procesu, kdyby byla vdaná. Orgány na konci procesu dojdou k závěru, zda je rodinné prostředí takové, aby ta změna byla ku prospěchu dítěte,“ dodal.

Fotogalerie
14 fotografií