Na obrazovky se Tereza Pergnerová vrátila v roce 2005, kdy moderovala první sérii reality show Vyvolení. Po své dlouholeté pauze, kdy létala v drogách, si okamžitě získala své příznivce zpět.

Vyvolené pak moderovala ještě třikrát a z televizní obrazovky definitivně zmizela v roce 2013. A měla k tomu jasný důvod. „Rozhodla jsem se být ženou v domácnosti, protože když jsem dala na misku vah být v byznysu, nebo s rodinou, tak nebylo o čem přemýšlet,“ řekla před půl rokem Blesku.

Jenže nabídky na práci v televizi chodí stále, a jak se zdá, Tereza na jednu z nich kývla. „Tereza u nás natáčela pořad o bydlení. Pozor, natáčela! Nešlo tedy o kamerové zkoušky, ale o úvodní dva pilotní díly. Teď se rozhoduje, co s projektem dál, ale samozřejmě ruka je prakticky v rukávě,“ prozradil serveru Super.cz zdroj z TV Nova.

Mluvčí TV Nova však byla skoupá na slovo. „Pracujeme na celé řadě nových projektů, ale blíž se k tomu v tuto chvíli vyjadřovat nebudeme,“ uvedla pro Blesk.cz Anna Suchá. Samotná moderátorka návrat na obrazovky popírá...

Více o Tereze Pergnerové se dočtěte zde

Fotogalerie
7 fotografií