Taťána Kuchařová se před deseti lety stala Miss World, otevřela si tak dveře do světa módy a nyní je žádanou modelkou. Za prací létá do ciziny, a to nejčastěji do New Yorku. Na kolik si však přijde, modelka nechce prozradit. „Nechci být konkrétní. Každá modelka má svůj denní plat, za který pracuje. Pro Čechy je honorář, za který pracuji, většinou nepřijatelný, takže tady prakticky nepracuji,“ nechala se slyšet Táňa.

Taťána pendluje mezi Prahou a New Yorkem už šest let a létat za prací do ciziny se jí opravdu vyplatí. „V zahraničí se honoráře za focení pohybují od padesáti do sta tisíc korun. Pokud jde o kampaně, částky se pohybují v řádech statisíců nebo milionů,“ prozradila Aha! modelka, která si nepřeje být jmenována. Jestliže by tedy »mladá paní Gregorová« za oceán létala v průměru dvakrát měsíčně, přijít by si mohla až na 2 400 000 Kč.

Taťána sice preferuje práci v zahraničí, ale i v Česku dostává pohádková angažmá! Bývalá Miss World se pro tento rok stala tváří luxusních kampaní (pro vlasové studio, kosmetiku, sportovní značku). Tyto kšefty by modelce mohly vynést další tři miliony. „Táňa za kampaň dostala kolem jednoho milionu. Na rozdíl od jejích předchůdkyň, které berou za stejnou práci almužnu,“ řekl Aha! před časem zdroj z klenotnické firmy. Má tedy ročně o 3 000 000 Kč víc než Ondra.

Ovšem i příjmy Ondry se pohybují v desítkách tisíc! Podle deníku Aha! si hudebník za krátké vystoupení účtuje kolem 60 000 Kč a Ochranný svaz autorský (OSA) mu za loňský rok vyplatil na autorských a interpretačních poplatcích nezdaněných 1 880 713 Kč!

Navíc je Táňa majitelkou bytu na pražských Vinohradech, kde se metr čtvereční pohybuje kolem 65 tisíc korun. Její hnízdečko tak vyjde na několik milionů korun. Ondřej zase vlastnil byt na pražské Národní třídě, který mu vynesl slušnou částku. Podle výpisu z katastru nemovitostí mu ale v současné době žádný byt ani dům neříká pane. Uzavření předmanželské smlouvy by se tedy víc než nabízelo. Navíc když Brzobohatému už jedno manželství skončilo rozvodem...

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií

Fotogalerie
27 fotografií