Svatba v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře měla proběhnout v naprostém utajení, někteří hosté se místo konání dozvěděli v den obřadu! Jenže na utajení takové události, jakou je svatba Miss World 2006 se synem legendárního herce Radoslava Brzobohatého (†79), je Praha příliš malá… Na snoubence Ondřeje Brzobohatého tak vedle jejich nejbližších čekal i kordon novinářů v čele s celým reportérským týmem Blesku!

Problém s podpatky

Ženich i nevěsta přijeli do kostela limuzínami každý zvlášť, on v nejnovějším bavoráku, ona mercedesem. Oba doprovázela ochranka, která se je snažila ukrýt pod deštníky. Během vystupování z vozu měla Kuchařová nemalé problémy s vysokými podpatky a vlečkou. K neštěstí nebylo daleko, ale jako profesionální modelka nakonec situaci ustála.

Jako kus hadru

Po obřadu se novomanželé vydali do zahrady ke svatebnímu focení, kde unavená nevěsta shodila boty s vysokými podpatky a fotila se bosá. Když si Táňa myslela, že se nikdo nedívá, zneuctila sněhobílou svatební róbu od Ivany Mentlové tím, že si do látky zničehonic utřela špinavá chodidla, na která se jí lepily kamínky a písek!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Kuchařové a BrzoGregora Martin Hykl

PODÍVEJTE SE NA FOTKY Z PŘÍPRAV SVATBY ROKU A MANÉVRŮ U KOSTELA ZDE!!!

Je v tom?

Česká Miss World 2006 vůbec vyváděla se svou róbou psí kusy. V jednu chvíli se všem přítomným naskytl pohled nejen na její nohu, ale dokonce i zadeček! I toto focení absolvovala bez bot. Její nateklé nohy naznačovaly, že šuškanda o těhotenství krásné nevěsty by nemusela být vůbec scestná.

Budiž tedy mladé paní odpuštěno…

VŠE O SVATBĚ ONDŘEJE BRZOBOHATÉHO A TAŤÁNY KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová na svatbě syna představila milence: Možná se vdám i já! David Turek

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o svatbě syna: Je to jen formalita! Ale chybí mi tu Radek! David Turek

Video
Video se připravuje ...

Petr Vágner David Turek, Lukáš Červený