Co na srdci, to na jazyku! Tuto svou pověst božský Ringo potvrdil i v pořadu Koho čas vzal na Blesk.cz! Zuzaně Bubílkové (63) přiznal, jak je to s jeho pověstnými »ústními zkouškami«.

Traduje se totiž, že která herečka chce hrát v jeho divadle, musí mu být po vůli. „Všichni to dělaj, všichni se tak chovaj. Není to tak strašný,“ říká. „Jsem chytrej chlap, chci se vyhnout ponížení. Čili abych se tomu vyhnul, když nedostanu jasnej signál, tak to nenavrhnu. A když signál přijde, rád se toho chopím. A já to navíc zužitkoval i literárně a umělecky. Vždyť je to příjemný,“ dodává Čech.

Bubílkové Čech vysvětlil, že žena musí být štíhlá! S Kateřinou Kornovou (49) se pohádal kvůli tloušťce. „Teď zase zhubla, ale to jsem ji neviděl. Já mám Kačenku velmi rád, ale když za mnou tenkrát přišla, tak přišla bečka. Říkal jsem jí, jak to mohla dopustit. Ona ten svůj kapitál prožrala,“ soudí umělec.

František Ringo Čech měl za svou kariéru mnoho žen. Všechny ale musely být štíhlé. Dokonce i jeho manželka Dagmar si postavu udržela celý život, přestože spolu delší čas nežijí. „Štíhlá je furt, krásná je taky, ale přeci jen, zub času malinko zahlodal. Nerozvedli jsme se, protože doktor Plzák říkal, že se rozvádějí jen amatéři. Já se smál, když premiér Nečas vyměnil jednu padesátiletou za druhou. To je zbytečná práce. To měl zůstat s tou první, vyšlo by to levněji,“ chechtá se Ringo.

Video
Video se připravuje ...

František Ringo Čech: Když dá žena signál k sexu, rád se toho chopím! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
6 fotografií