Polonahou Ivu Pazderkovou (36) už viděl celý národ během jejích vystoupení v show Tvoje tvář má známý hlas, teď se její protihráči mohli pokochat pohledem na její dlouhé nohy na vlastní oči.

Herečka totiž přišla na tenisový kurt v mini sukni a v tílku, ve kterém naopak vynikl její hrudník. Horší pokoukáníčko pak už bylo na ostatní, kteří se za míčem hnali jako hladoví psi, až z ních stříkal pot. Tak jako ze zpěváka Kamila Emanuela Gotta (55).

Zpěvák se po dlouhé době objevil na veřejnosti mezi slavnými, a to skoro s celou rodinou. Podpořit ho přišla manželka a dcera Yvetta. Jako posilu do týmu si přizval svého „zeťe“, známého zpěváka ze SuperStar Michala Hudčeka, který chodí s jeho druhou dcerou.

Za svůj tým se rvala i bývalá hlasatelka Marie Retková (60), která hrála spolu s Adinou Sobotovou. Ta nechala nemocného baviče Luďka Sobotu doma a zastoupil ho jejich syn Luďěk.

Kosti na kurtu si protáhla také Heidi Janků, Patricie Solaříková, Petr Kolář, Jaroslav Sypal, Josef Mladý nebo také vítěz třetí řady SuperStar Zbyněk Drda.

Fotogalerie
15 fotografií