»Samodržky« nejsou překvapivě dílem Járy Cimrmana, který – jak známo – vynalezl dvojdílné plavky, ale české návrhářky Soni Hlaváčkové.

„Je to naprostá pecka, protože najít ideální plavky, u kterých by se vám neopálila ramínka, je problém. Pro mě jako modelku je to třeba hodně důležitá věc. Tyhle plavky jsou navíc úžasné v tom, že se dají kombinovat s originálními ramínky,“ řekla Blesku partnerka televizního rybáře Jakuba Vágnera (34).

„U rybníka mě v nich ale nikdo asi neuvidí, protože jsou luxusní a na takové koupání je jich škoda. Jsou ale ideální na pořádné opalování a na to se v nich už strašně moc těším. Ať už bude v Česku nebo v zahraničí,“ směje se Bučková.

„Tento speciální koncept nalepovacích plavek Frambosia je tak první na celém světě a my jsme si jako hlavní tvář této nové kolekce vybrali právě Elišku,“ řekla Blesku česká návrhářka značky Soňa Hlaváčková s tím, že česká modelka bude v plavkách provokovat nejen Evropany, ale také Američany.

Jak to funguje?

Podprsenky jsou z rubové strany vybaveny speciální vylepšenou tvarovanou formou přilnavého silikonu, který se dokonale přilepí na tělo a drží i ve vodě.

Fotogalerie
14 fotografií