Rodina se v krematoriu sešla už zhruba hodinu předem, aby stačila připravit projekci a položit věnce.

Herečka Veronika Žilková přišla v doprovodu synů, které měla s Navrátilem, Vincentem a Cyrilem. V ruce nesla kytici bílých růží. Agáta Prachařová nechala nevlastnímu otci udělat věnec s kondolencí a pro jistotu se vybavila dvěma balíčky kapesníků. To samé udělal i její manžel Jakub Prachař.

Fotogalerie: Pohřeb exmanžela Veroniky Žilkové Marka…
60 fotografií

Zatímco modelka svůj žal skrývá za tmavými brýlemi, Vincenta utěšovala jeho přítelkyně Sabina. Na pohřbu se sešli všichni muži Veroniky, první manžel a otec Agáty Jiří Hanych i současný manžel, ministr obrany Martin Stropnický. Dorazil i syn, kterého Žilková adoptovala - Honza

Veronika Žilková přišla o svého druhého manžela.
Autor: Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, David Kunrát
.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková pohřbila exmanžela, tatínka synů Vincenta a Cyrila! Tomáš Sovinský



Herečku Veroniku Žilkovou doprovázela ochranka, kterou má rodina v souvislosti s výkonem funce Martina Stropnického. Obřad se konal za zavřenými dveřmi, podle informací Blesku byla promítání projekce a smuteční řeč pronesli oba synové Marka. Vincent prozradil už před pohřbem, že řeč rozhodně nebude smutná. Prý proto, že jeho táta byl srandistou, tak aby se mu také líbila.

Smuteční obřad trval přes hodinu. Po jeho skončení si většina šla před krematorium zapálit cigaretu. Martin Stropnický autem s řidičem a ochrankou záhy odjel do úřadu.

 

Fotogalerie
20 fotografií