Plannerovi však před dvěma lety zemřela manželka. S Olgou, která přijela do Prahy, tak jako každý rok v květnu připomenou výročí zpěvákovy smrti, od které v pondělí uplyne 7 let. Jsou si tak vzájemnou oporou, znají se už desetiletí.

Video
Video se připravuje ...

7 let po smrti Waldemara Matušky (†76): Nový muž v životě jeho Olinky! Jako by Waldovi z oka vypadl! Petr Macek, Lukáš Červený

Je to kamarád, který znal Waldu nejdéle, co já vím. Znali se ještě z Karlových Varů, stál u zrodu Semaforu. Když se narodil Waldík, jeli jsme do New Yorku, kde byl Waldíkovi za kmotra, uspořádal mu křtiny... Je to rodina. Před dvěma lety mu zemřela manželka Jana a to neštěstí, které nás potkalo, nás sblížilo,“ říká Matušková.

Video
Video se připravuje ...

Kristian Kodet o novém muži Matuškové: Myslím, že je šťastná! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Planner žije v kalifornském Los Angeles, s Olgou se tak pouze navštěvují. „Tím, že je sám, spolu občas někam jedeme, jezdí za mnou na Floridu... Rád tráví u nás čas. Ve Waldíkovi se vidí, s manželkou neměli děti, je to pro Waldu po tátovi nejdůležitější osoba v jeho životě. Nebudu meditovat, jak to je, slovo partner bych zatím nepoužila...,“ dodává Olga. Je ale jasné, že Jiří má v jejím životě důležité místo.

VŠE O OLZE MATUŠKOVÉ, VDOVĚ PO WALDEMARU MATUŠKOVI, ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
18 fotografií