Dušan Rolinec (†68) už několik týdnů ležel v nemocnici. Podle informací Nového Času zápasil s vážnými zdravotními problémy. Celá rodina doufala, že se z toho dostane, ale bohužel nakonec podlehl.

"Praskla mu cévka v mozku. Podstoupil několik operací, ale nakonec bohužel zemřel v nemocnici na bratislavských Kramárech. Dara to prožívá velmi těžko, ale drží se. Velkou oporou jí je v těžkých chvílích sestra Jana a partner Rytmus," řekl slovenskému deníku zdroj ze zpěvaččina okolí.

Dara Rolins pro obrovský smutek zrušila všechny plánované koncerty, včetně toho včerejšího v Trnavě. Donedávna se svým týmem jezdila po Slovensku a Česku, přičemž nic nenasvědčovalo tomu, že by prožívala náročné období. Teď chce být ale s rodinou, která jí je v těžkých chvílích oporou.

Dara si byla s tatínkem velmi blízká. Právě on stojí za její kariérou, protože ji už odmalička vedl ke zpěvu. „Pro Daru je to hrozná rána, tatínka milovala,“ prozradil zdroj slovenského deníku Pluska.sk.

Rolins se narodila jako druhá dcera Zlaty a Dušana Rolincových v roce 1972 v Bratislavě, její sestra Jana Hádlová je úspěšnou textařkou.

Fotogalerie
13 fotografií